Pe scurt
Data:   22 si 23 Octombrie 2011
Locatie:   Palatul Copiilor, Bucuresti
Program:   10:00 - 21:00
Pret intrare:   10 RON / zi
  (Cosplayerii care participa la concurs platesc doar 12 RON pt. ambele zile)
   
Transport:   RATB 312, 313, 381, 76
   
Pentru alte informatii, ne puteti contacta la contact[at]nijikon.ro
Parteneri
Euro Cosplay PlayStation MaNGAshop MGT Educational Wacom Publiland Kesenai Cosplay Gen Centrul de Studii Romano-Japoneze Liceul Ion Creanga

Citire stire

13 Octombrie 2011, 15:00
Inscrieri... Inscrieri...

In primul rand anuntam ca formularele de inscrieri pentru voluntari au fost inchise. Anul acesta am avut aproape 80 de doritori si acum urmeaza sarcina de a-i selecta pe cei 35 de voluntari finali. Selectia se va face in modul urmator: din voluntarii care au mai participat pana acum la vreun eveniment Nijikon sau Otaku vor fi selectati doar 10, maxim 15. Din persoanele care nu au mai participat ca voluntar la vreun eveniment, vor fi selectate 20-25. Asa speram sa dam sanse cat mai multor doritori sa participe ca voluntar la Nijikon.

Inscrierile pentru Aleea Artistului raman active pana Sambata, 15 Octombrie - locurile aproape s-au ocupat in intregime. Persoanele care nu au primit inca niciun raspuns de la organizatori vor fi instiintate astazi, cel tarziu maine (14 Octombrie), sa stie in ce situatie se afla.

Inscrierile pentru concursuri raman active, atat la cosplay cat si la AMV. Dorim sa amintim doritorilor ca mai au la dispozitie 4 zile pentru inscriere, asa ca ar trebui sa se grabeasca.

Zilele acestea vom actualiza pagina de activitati si vom reveni cu stiri proaspete. Nijikonul se apropie!


Comentariile nu sunt inca disponibile