Pe scurt
Data:   22 si 23 Octombrie 2011
Locatie:   Palatul Copiilor, Bucuresti
Program:   10:00 - 21:00
Pret intrare:   10 RON / zi
  (Cosplayerii care participa la concurs platesc doar 12 RON pt. ambele zile)
   
Transport:   RATB 312, 313, 381, 76
   
Pentru alte informatii, ne puteti contacta la contact[at]nijikon.ro
Parteneri
Euro Cosplay PlayStation MaNGAshop MGT Educational Wacom Publiland Kesenai Cosplay Gen Centrul de Studii Romano-Japoneze Liceul Ion Creanga

Despre

Nijikon este cea mai mare conventie anime din Romania. Scopul ei este sa aduca laolalta fani manga/anime din toate colturile tarii, sa atraga producatori, distribuitori si agenti economici din domeniu si sa dezvolte piata anime si manga de la un statut de nisa la unul de mainstream.

  Segmentul de varsta caruia i se adreseaza evenimentul este cel de 12-30 de ani. Desi domeniul principal pe care il acopera este cultura pop japoneza, in special anime si manga, evenimentul se adreseaza si iubitorilor de jocuri video, hobby games, muzica etc.

  Prima editie a conventiei a avut loc in Octombrie 2007, in incinta Muzeului National de Arta Contemporana. Aceasta a reusit sa stranga aproape 1500 de vizitatori, fiind un succes suficient de mare incat sa se organizeze o a doua editie, de data aceasta intr-un mod ceva mai profesional.

Nijikon 2008, cu cei aproape 3000 de vizitatori stransi in doua zile, a dovedit ca piata anime/manga romaneasca are un real potential. Editia a treia, Nijikon 2009, a adunat in jur de 3100 de participanti, urmata de Nijikon 2010, care a depasit aceasta cifra, apropiindu-se de 3500.

Pentru cea de-a cincea editie pregatim o multime de activitati, majoritatea le veti gasi in sectiunea de PROGRAM SI ACTIVITATI, dar altele raman surprize si le veti descoperi direct la eveniment.
 
VARIANTA LUNGA:
 
 Ca in fiecare an, Nijikon are loc la Palatul National al Copiilor. Adresa este Bulevardul Tineretului, Nr. 8-10. Pentru detalii, vizitati HARTA.


 Pretul intrarii este de 10 RON/zi. Cosplayerii ce se inscriu in concurs fac exceptie, ei primind o legitimatie ce le va oferi acces complet in ambele zile, pentru doar 12 RON (echivalentul a 6 RON pe zi).
 
PE SCURT:
 
Nijikon, 22-23 Octombrie, Palatul National al Copiilor
Program: Intre orele 10.00 si 21.00, atat Sambata cat si Duminica
Mijloace de transport: 312, 313, 381, 76
Pret intrare: 10 RON/zi

 
Daca ai nelamuriri legate de participare ca vizitator sau participare cu stand si site-ul nu iti raspunde la intrebari, nu ezita sa iei legatura cu noi la contact[at]nijikon.ro