Pe scurt
Data:   22 si 23 Octombrie 2011
Locatie:   Palatul Copiilor, Bucuresti
Program:   10:00 - 21:00
Pret intrare:   10 RON / zi
  (Cosplayerii care participa la concurs platesc doar 12 RON pt. ambele zile)
   
Transport:   RATB 312, 313, 381, 76
   
Pentru alte informatii, ne puteti contacta la contact[at]nijikon.ro
Parteneri
Euro Cosplay PlayStation MaNGAshop MGT Educational Wacom Publiland Kesenai Cosplay Gen Centrul de Studii Romano-Japoneze Liceul Ion Creanga

AMV

Ca de obicei, regulamentul concursului AMV vine in intampinarea unor eventuale intrebari.
 
- Clipurile sa nu contina subtitrari, logo-uri sau alte "artefacte uitate" decat daca sunt intentionat asezate acolo de catre editor.
- Vor fi acceptate doar clipuri in format .avi, .mpg, .mpeg, .mkv sau .mp4. (daca aveti nevoie de ajutor cu encodingul intrebati pe forum)
- Vor fi acceptate doar clipuri ce nu depasesc 150 MB (la fel, daca aveti nevoie de ajutor cu encodingul, intrebati pe forum)
- Calitatea sa fie lizibila (fara artefacte, fara banding, imaginea sa fie clara)
- Dimensiunile imaginii sa fie de macar 640 x 480 sau apropiate
- Fara clipuri cu continut ultra violent, pornografic sau imoral
- Durata sa fie de macar 2 minute, dar cautati sa nu depasiti 7 minute in lungime cu clipul
- Vom admite in concurs doar cate un AMV per editor (puteti candida cu mai multe daca vreti, formularul poate fi completat de mai multe ori)
- AMV-urile ce contin materiale luate din clipurile altor editori (sau AMV-urile furate pur si simplu) vor fi excluse din concurs.
 
 
Castigatorii vor fi desemnati de un juriu de 3 persoane. Criteriile ce se vor lua in considerare sunt SINCRONIZARE (atat la ritm/interna, cat si lirica), CALITATE (video si audio), FLOW (compozitia generala a clipului, cat de bine este pastrat stilul de editare de-a lungul lui), EFORT (cat s-a muncit la un clip), EFECTE (unde este cazul) si, in ultimul rand, IMPRESIA generala pe care o lasa clipul pentru fiecare membru al juriului.

 

Inscrierile au fost inchise.